nuffnang

facebook!

nuffnang

PAANTHOLOGIST

09 July 2011

LECTURER ATAU STUDENT YANG GILA ANGRY BIRD?


Andai kata aku dapat soalan macam ni, ni la step2 akan aku buat.
1) gelak dalam hati
2)senyum, semakin lama semakin lebar
3)tengok orang sebelah, kalau ada awek boleh buat point berborak lepas exam nanti.
4)baru fikir nak buat ape.

lepas jawab soalan ni, confirm ramai student terel main angry bird.


[sila like untuk share di facebook]

13 Orang Gaduh Sebab Entry Ini:

cik najihah said...

stylo lah hahaha..
ade gak gitu kan..kretip2

Miz Novexx said...

siot la kau, hahahah
konpem aku orang first keluar dewan kalau ada soklan macam ni, ( padahal tak terer pon main angry bird )

Paan Sabri said...

haha, pelik2, sampai aku pon tak reti nk jawab mcmana ni..

saiazuan said...

hahahaha stylo siot... lect mana wt mcm ni? hahaa best!!

hantu di twitter http://eleventx.blogspot.com/2011/07/hantu-di-twitter.html

kakngah said...

best sangat ke game angry bird ni??
tak pernah cuba lagi pun...

SRenungan said...

wah..style la..
ni kalau print warna lagi best..
menarik..bru semangat nk jawap..he3..
SEBAGAI RENUNGAN

teha said...

wah ! dlm exm pon ade angry bird.. adoii ~

syada aflaa said...

gilakk laa..

cik bulan said...

gila la..dulu jumpa soalan lepaskan bom atau jatuhkan penerjun ja..ni semakin hebat dowh..hahaha

~ Cik Azz ~ said...

Kdg2 pelik dgn org yg penetik dgn games ni..

kisah gadis stay up late said...

haha..ni semua demam angry bird punya psal :D

cik najihah said...

oit..jom tuka link..
aku da letak entry kau..
konpem ramai pompuan follow pas ni haha

Mohamadazhan.com said...

mau susah ni kepala tgk.huhu


jemputan ke Contest Aku Berpuisi =)

paanthology. Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails