nuffnang

facebook!

nuffnang

PAANTHOLOGIST

05 November 2011

PAANTHOLOGY OI

rindu plak nak menaip kat blog aku ni. last post aku kat bawah 5awwgust la paling lat. so dekat 3bulan la jugak blog ni mati. serius shit malas giler aku nak update dengan keadaan aku yang agak miserable dulu. sekarang aku dapat rasakan hidup aku semakin awesome. so kena la update blog.

aku rasa blog aku ni macam immature plak dulu. demm. betul ke aku type sume2 ni? nape macam mencapap je? kenape? kenape? tah la. segan plak nak baca. kalo blog ni lembaran kertas macam slip result aku time sem2 1st year degree aku aritu, memang aku bakar dah. puas ati. tapi takkan nak bakar office blogger kot? jeng jeng jeng. biar la post lama kat situ.

selain daripada itu, blog ni aku rasa macam berat. demn. nak kena tukar layout la pasni. kasi ringan2 sikit. bukan blog selebriti pon orang nak tunggu lama2 semata2 nak tengok muka aku. ye tak?

then aku nak wat post sempoi2 je pasni. aku fine aku terus terang la. dulu aku buat blog sebab nak duit je kat nuffnang. muawahahaha. but then aku baru realize duit nuffnang tu sikit ciput je. kalo aku keje part time cuci jamban pon lagi mahal gaji aku. tapi bukan jamban comel. tu memang tak boleh nak cuci dah. teruk sangat tu.

okthxbai =)

3 Orang Gaduh Sebab Entry Ini:

SnowladieS said...

ada lagi orang yang baca blog walaupun dah lme tk apdet @.@

Paan Sabri said...

wow, terharu kot.

Nyue said...

blog hebat..biarpon mati...tetap dihati..he3..

paanthology. Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails