nuffnang

facebook!

nuffnang

PAANTHOLOGIST

02 August 2011

PENGAKUAN BERANI MATI: AKU TAKOT JARUM

Teringat zaman kecik2 dulu
aku time darjah satu
tak datang kelas time kena inject
sebab aku demam time tu
then esoknye
kawan2 mula la nak psiko aku macam2
bila kena inject xde la sakit mane
biasa je
tapi taktaw kenapa
sampai sekarang aku takot jarum
tapi ok lagi la boleh derma darah
Cuma kalo kat klinik time nak kena cucuk
Aku selalu baca ape yang ade kat dinding klinik
Segala chart aku baca
Sebab cuak
Aku tak nak jadi doctor
Kesian weh nak inject orang
Lagi2 orang tua

3 Orang Gaduh Sebab Entry Ini:

cik najihah said...

lepas ni aku tabor jarum banyak2 kat ko haha

YOUsoF said...

Aku pun boleh tahan cuak kalau nak kena inject ni tapi takdelah buat muka cool macam budak cina tu.. ;D

amranaiman said...

GMABR XLEH BLA HAHA :d

paanthology. Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails