nuffnang

facebook!

nuffnang

PAANTHOLOGIST

22 October 2010

Final Destination part 1

21oct
Baru tersedar final memang da dekat. Selama ni rasa macam jauh lagi je. Demm. Arini kamis, sok jumaat, then sabtu final. Ade ke final ari sabtu?
9am-menghantar borang ytn untuk apply beli laptop. Tapi bukan nak beli pon. Dapat  duit nanti dslr gak aku cekau.
12pm-dapat taw carry mark differential equation rendah. Abes la aku.. tibe2 rase rajin nak blaja DE. Slama ni balaj tak paham. Arini leh paham. Ajaib.
1pm-stress. Rilek jap. Tengok cte dexter. Bukan dexter laboratory tu.
2pm-DE DE DE DE DE. Berkurung dengan si faiz zakaria dengan atif dalam bilik. Masing2 backup2 membackup. Terbaek wook.
6pm-da lemau.  Dua orang tu da lost ke mane, aku da tdo. Zzz
8pm-pg mkn, minum power root tongkat ali. Owyeah..
9pm-4.30am- efek dari tongkat ali. Tak leh tido. Nasib bek rajin study. Pastu tido. Pasni takmaw minum tongkat ali lagi. Tunggu kawen pulak. -___-
Tengah study DE rase macam circuit nnt kantoi pulak. Heish.
9am-efek tongkat ali masih ade. Dorang letak dadah ke ape nih?? Bangun study. Subuh miss. Camne nak Berjaya camni?
11.30am-errr, bukak paanthology. Lawa plak aih header aku nih. Lame tak tengok. Hoh.

Sabtu-calculus(belum study sangat, petang nih la start)
Ahad-    Differential Equation(carry mark rendah, inyaAllah boleh cover blek, tapi tak harap la dapat B, A jauh sekali)
                                Circuit-(da banyak tinggal, biler nak study nih?)
Khamis-c programming. Hehe..
Sabtu- sunway pyramid, nak pegi golek2 kat atas ais.


“Ya Allah, kau permudahkan urusan Mohamad Farhan Bin Mohamad Sabri dan rakan2 dalam menjawab peperiksaan, terangkanlah hati dan fikiranya.” Amin..

1 Orang Gaduh Sebab Entry Ini:

ica said...

all the best paan!DE tu celah gigi je..haha..

buat betul2,ape pelik sgt sabtu ahad pun ade exam ni..uniten nk bunuh org eh??

paanthology. Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails