nuffnang

facebook!

nuffnang

PAANTHOLOGIST

25 October 2010

JANJI TAKMAW NAKAL2

Menyesal. Menyesal. Menyesal.

Tu je yang aku pikir time musim final kali nih. Bukan final Piala Malaysia coz aku memang bukan kaki bola, tapi final exam gua. Aku rasa dalam banyak2 final aku, ni la first time aku kelam kabut gilooos (pinjam ayat sang sesumpah). And sem ni aku leh expext result aku nanti macam mane. Argh.

So kalo result tak oke, tak dapat la aku nak angkat dslr sebijik sem depan. Plan2 nak beli. Duit inyaAllah da ada. Tapi kalo da ada dslr, walaupon tak pro macam geng2  budak dslr yang len, tapi aku leh confem aku akan ignore je study aku nanti. Masok kelas pikir camera, blek bilik on9 pasal camera, kua mane2 pegi snap gambar. Taw2 da final. Taw2 nak nanges jawab exam. Serius nak nanges aritu. Tpi still cover macho. Kang jatuh la market kalo nanges ye tak?

Dan satu lagi, rasa sangat2 janggal bila amek exam ari sabtu dengan ahad. Sofar aku exam untuk lesen memande je ari cuti. Ada time aku akan lupa arini ari ahad (maksud aku semalam), tapi bila pegi foodcourt upten je tengok kedai tutup baru ingat aria had rupenye.


Takpe2. Bukan lama pon. 4taun je degree. Leh diumpamakan macam 8bulan je. 1sem=1bulan. Yela. Cepat sangat masa berlalu. Ari2 routine yang sama. Yang beza kalo tibe2 je ade orang belanje mcd. Sangat lah pelik hari tu. silap2 aku ingat je tarikh tu.

Nanti da keje, baru la nak joli-joli-joli sakan kan? Gaji da ade. Xpe. Sabar paan, sabar. JANJI TAKMAW NAKAL2.

p/s:kamis ni last paper. C programming. aku target takmaw dapat C, C- atau C+. credit hour paling tinggi kowwtt.

2 Orang Gaduh Sebab Entry Ini:

yana zuera said...

gud luck!. :)

fairuz said...

goodluck exam! aku start akhir bulan 11. best tak? lepas cuti.kih3

paanthology. Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails