nuffnang

facebook!

nuffnang

PAANTHOLOGIST

26 October 2010

STALKER PAANsssss?

Pada petang yang hening, tiba2 ade seorang yang meng-add aku. Cambese aku approve je kalo pompuan yang add walaupon tak kenal. Kalo laki aku approve gak. Tapi esoknye aku delete. Hahaha. Nak jaga ati member.

Tapi ade sumthing weird about minah nih *cewah. Tengok jela dari gamba2 yang aku snap dari camera Canon-Screenshot aku.
Dia ade doblas fren. termasok aku. orait la tu.. tak dapat jadik top ten, jadik top twelve pon jadik la.
tapi...

Ade jugak orang macam ni.. ensem sangat kot name paan. sama ade dia memang kenal or ape, tak taw la.
xpe, sok luse aku delete dia. 

p/s:aku da check blek, da tambah lagi sorang paan. so ade 11 la bf dia nme paan. kui kui kui.

5 Orang Gaduh Sebab Entry Ini:

Nur Areefah said...

hak3 mmg peminat paan habis~

♥♥LiSsA♥♥! said...

heh.
obses ngn nama paan kot.
huhu

fathiah said...

tipu ah ko app paan....

paan sabri said...

nur areefah: org cmni psiko gler..
lissa: mungkin la. tp still rase pelik.
fathiah: tipu amende? xpehe.. hehe

Aoi@riena said...

hahaha... lwk gila... minah tu tgh menjejak member lame die kot yg bname paan.

paanthology. Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails