nuffnang

facebook!

nuffnang

PAANTHOLOGIST

22 December 2010

Heliza Yang Comel Gler Mata Die.... ish...

Last entry aku paling last, 4disember lepas. Sejak dua tiga menjak agak busy dengan macam2 sampai rasa malas gler nak update blog nih. Lagipon macam takde cerita sangat. Takat nak cerita pasal aku ari2 bangun lambat pergi kelas, then quiz kantoi nak jawab, sape nak baca ye tak?

Perkembangan terbaru, takde sangat la, selain sem ni aku da aktif blek berniaga cop2 baju (t shirt printing) under strawbearu. Aritu just dapat sorang customer je, it upon 2helai. Jadi la. Mula2 memang susah. Nanti lama2 senang la tu.

Bab silat, aku da Berjaya naik bengkung. Alhamdulillah. Tak de la terel. Kalo dulu sebelum involve dengan silat, impression aku, klo bengkung lagi tinggi, hebat la. Tapi tak jugak. Tambah2 kitorang ni student, memang busy sikit la nak kejar macam2. Actually bengkung tu menunjukkan tahap ilmu, atau dalam bahasa moden silibus la. Lagi tinggi, lagi banyak la belajar, and by the time being, semakin mantap la, tu pon kalo selalu practice. Kalo last minute study, harapan arh. Silat pon ade last minute study. Hehe. Sok nak grading baru nak kelam kabut. Then time tu mula la nak reka buah sendiri. Heish.
errrrr.....

Cuaca sekarang tak menentu je, tengah hari panas macam hell, then petang hujan plak. So aku ni pon selalu la gak sakit. Sejak 2 3 ari gak demam. Semalam nak pegi dispensary, tapi tutup plak. Tapi tadi aku pegi, lepas short quiz, rempit pegi dispensary jap. Dapat la ubat berkilo2, dengan mc sehelai. Da dapat mc, bukan aku guna pon, tadi still pergi kelas. Setakat selsema, bersin sikit2, bek aku pegi kelas je, daripada ponteng. Nnt confirm tertinggal banyak je. Seminggu satu bab. Nanti tak pasal2 kantoi xdpt jwb exam.

Mula2 aku pon tak perasan ade bende pelik kt mc aku tu, tapi lepas da baca, agak lawak la, even doctor pon leh mamai, tak perasan. Lawak tol. Xpe la. Manusia. People makes mistakes. Kan?
nampak tak??

Guest what? Semalam tengah dok lepak kat mekdi bangi, tibe2 nampak awek cun, si Heliza rupenye. Pergh, gler comel la mata beliau. Huh. Then tak lama pastu Nampak kamal adli plak. Tapi aku tak amek port. Pe barang tengok laki. Awek ade kan? Hahaha..
 fewitt....

17 Orang Gaduh Sebab Entry Ini:

zaL_cdpx said...

wee...suke mata dia gak !

bulat je.., pas2 putih lg.. weee

Ipan said...

fulamak.sempat mintak num heliza tu tak?

natasha MDG said...

hehe. comel!

dya adriza said...

woo!!!! nk pic kamal adli huk3

monsterisme.com said...

bpk ahh heliza.mata bulat giler dowh!

paan sabri said...

taw xpe.. mmg bulat je.. kamal adli guwa xlayan r.. huhu..

Cik Shiqa said...

nak masuk pusat pengajian tggi tu boleh.hehehe

tieha ismail said...

dah pernah jumpe dier...kat surau...mmg comel...

rossoneri said...

wahhhh lawanya dia

nisa said...

bler sy nk jupe lak ni.. jelez3

si suraya said...

wah bestnyaaaaaaa!!!!!! suka suka suka. bila ntah nak bertentang mata ngan dia :)

Hujan Kemarin said...

wah !! best giler jumpa Heliza..

Alyssa Villamor said...

comelnye heliza..hehe
kecik je org nye kan~

umie said...

umie pun suka tgk mata dia..

Cik Peanut said...

heliza ni comel lah in purple.
;)

Fiq said...

sapa yg sebelah heliza tu????

ya ampooooonnnnn....
































































comel la jugak.

apa barang puji awek, pakwe kan ade... hehe

Nyze The PumpkinBee said...

silat semi gayong?

lawa mata dia...
6__6

paanthology. Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails