nuffnang

facebook!

nuffnang

PAANTHOLOGIST

26 June 2010

Cerita Tentang R_____ Dan R______....

Arghhh.. gile letih.. baru blek dari times square tadi. Ada reunion.. tapi 10org je.. haha.. bapak simple.. tapi oke la.. dari takde lansung (nape aku je datang awal?? Tak aci) huh.. oke la.. tapi arini tak nak cite pasal reu, coz gambar tak amek dari cik hanisah.. nanti2 la ek? Banyak lagi masa.. korang pon bukan ada wat keje laen pon kan?

Oke, arini nak cerita pasal result.. pergh.. agak menyedihkan.. kenape? Korang mesti taw.. sedih mesti sebab __________ kan? Tak kan sebab _________ pulak.. ha.. isi tempat kosong dengan perkataan yang agak2 boleh buat ayat tu jadi sedih.. dasar baru paanthology ialah nak amalkan KBSR kat korang.. tajuk entry ni actually ialah Cerita Tentang Reunion Dan Result .. saje je.. yela.. mne taw da takde upsr da pasni kan?? Time ni la nak membina minda kelas pertama! (sori merepek)

Tapi still bersyukur la ngan result nih.. nobody can, and SHOULD deny that this sem memang killer punye.. salah satu sebab ialah lecture best dan tidak mengantuk (tukar ayat nih kepada sebaliknye).. dah la, tak maw salahkan orang.. sume ni sebab diri sendiri kan?? Sape sokong sila tekan button like dibawah..

Nak amek result, kena buat CSI survey pulak.. hadus.. csi ape pulak? Bila la aku amek forensic nih? And surver time tu tak brape oke pulak.. so 2ari gak la nak loading.. dari excited, da jadi menyampah pulak..


Oke, jom process and analyse result aku.. camni la, seperti gambar dibawah.. ye.. agak pelik sebab sume lebey kurang je kan? maybe sebab aku nih orang yang well balance gitu.. haha.. result tak gempak, leh lagi nak poyo.. tengok jela yeop..


Saje je tak nak tunjuk png, coz nak suruh korang kira sendiri, ye, sebab ape? Sebab nak aja korang mengira.. kan kan kan? sekian..

So Nampak gayanya kene usaha lebey lagi dan berazam dengan penuh azam (macam sem2 dan sejak dulu lagi, tetap tak berjaya).. xpe la, da rezeki..

Tapi sebelum tu, aku punye course untuk degree ialah electrical power, tapi still dapat id ee, iaitu untuk electrical & electronic walaupon da dapat surat pertukaran program dulu.. so nak kene tunggu hari isnin dulu la, nak call uniten.. leceh tol.. kalo tak leh la usher timetable, camne la gayanye..

Kepada semua pelajar uniten, selamat maju jaya ke degree programme, and yang tak lepas, bersabar jela.. still has time for improvement.. and not to forget, my other frens and beloved followers (cehh) that gonna pursue their university level, all the best lah.. chow..

MySpace


4 Orang Gaduh Sebab Entry Ini:

Mr Noble said...

aku tak kira, tp tgk paling rendah pon B, pastu 4 kredit, ok la tu. tahniah n well done :D
btw, gamba sapa kat atas skali tu? klakar la. hahha!

Sophia Rani said...

ok la tu.. congrats.. ;)

farysa said...

congrats! =))

paan sabri said...

tq korang semua.. pasni nak trget 4.2 plak gpa.. haha..

paanthology. Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails