nuffnang

facebook!

nuffnang

PAANTHOLOGIST

27 June 2010

LAPORAN REUNION 513 TGB0708



Pada hari sabtu yang lepas, kira2 sepuluh bekas penagih pelajar kelas 513 telah mendatangi (?) sebuah reunion yang agak huru hara tanpa arah tuju.. aktiviti yang dirangcang oleh cik shaqy, mantan-bekas-ex-vice-presiden kelas513 ialah pergi ke cosmo world di times square, namun begitu, aktiviti yang dirancang tidak dapat dilaksanakan, sebaliknya menjadi aktiviti “Jom Teman Shaqy Beli Sandal”..

Aktiviti pada hari itu dimulakan dengan aktiviti lumba sape cepat sampai.. tempat garisan penamat ialah di restoran Warongkita (berdekatan garisan khatulistiwa).. berikut merupakan para pemenang..

juara (ketegory lelaki kacak)



naib juara (kategory tido dalam tren)


tempat ke3 (kategory duet)

Aktiviti jamuan pula diseponsor oleh Kenny rogers roasters.. pergh.. kenyang siot..


sesi membaca doa makan (ingat2 lupa)


sesi mengaminkan doa makan


ahli reunion (mimi hilang)


kemesraan terserlah lepas lama tak bertemu.. cewahh


sesi amuk mengamuk lepas geram


sape makan banyak kene bayar

Walaupon agak sikit je datang, tapi oke la kan? Dari takde lansung.. semoga dapat la wat lagi reunion yang lebih tersusun (harap2).. peace!! Semoga korang sukses-sukses dalam bidang masing2..


5 Orang Gaduh Sebab Entry Ini:

diriku said...

bestnya dpt jmpa kwn2 lama..

ica said...

haha..letak la muke aku yg buruk lagi paan!!
tolong la tolong la~~

LETAK MUKA AKU YG BURUK LAGI!!!!not!!!!!!!!!!!


-_________________-"

paan sabri said...

diriku:tak dapat jumpe semua la.. ada lagi..
nisah: haha.. oke je.. nak tukar lagi?

Almy said...

dah follow blog ni, hope follow me back.. if done, thanks so much.. caca..

Mr Noble said...

bestnya dpt makan.
aiseh, lapar la pulak..

paanthology. Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails