nuffnang

facebook!

nuffnang

PAANTHOLOGIST

25 June 2010

malam ini malam penentuan..

Pergh.. kejap je da 25june.. baru nak biasakan diri ngan keadaan bercuti(cehh), da nak kua result.. sesungguhnya life is not fun kat uniten coz kene blaja pulak buat macam2.. result nak kua, tak nak tanye pe perasaan? (...............bunyi orang tanye soalan dalam hati........................)...oke, jawapan: not feeling anything at all... i don’t know.. i don’t even know when the result is out... arghh.. let it go.. tah2 kua time aku tido lepas subuh nh.. bia jela..

Ambik result time uni nih senang.. bukan macam spm (SIJIL PELAJAR MACHO)dulu.. pergh.. kalo skola kt johor, rumah kt perlis, memang rentas semenanjung la..confirm kene datang awal.. nasib baek aku juz skola kt Melaka ,rumah kt Selangor.. tak de la jauh sangat..

kenape dia nih amek result kt tempat bowling?

Macam aku hari tu, maek result spm lewat sehari.. memang seedy la.. da la cuti lame.. so angan2 nak jumpa la budak2 kelas geng2 borak time prep sume.. alih2 tak dapat datang.. memang sedey la sgt.. thanx la kepada hanisah yang tolong tengokkan result aku, then call aku, tapi macam tak percaya la pulak.. cam tipu je dia.. haha..

Malas type panjang2.. pape pon to all unitenian, all the best.. may we meet again in degree programme.. adios~~


4 Orang Gaduh Sebab Entry Ini:

Mr Noble said...

pasni post la result?

farysa said...

betol betol betol!
nk twu result jgk
=))

paan sabri said...

arghhh drop2.. nanti kan entry esok..

syira said...

l0rh..bru na tau result bpe..hehe

paanthology. Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails