nuffnang

facebook!

nuffnang

PAANTHOLOGIST

16 June 2010

mula hidup baru..

Foundation dah habis, pasni degree. cepat je masa berlalu. kadang2 xrase pon da setahun.. cam bru smalam je

kene dera time

orientasi dulu.. hehe.. pasni dak junior plak kena.. waktu cuti ni, xde bende nk buat.. everyday macam sama je rutin.. bangun tido paham2 la pukul brape, makan, fb, tv tido.. so nk try la ber-blogging pulak ye.. (n_n)..
abes da foundation wei...

Disebabkan aku ni baru 1st time jadi blogger, so paham2 la cmne palatnye gayanye kan? ngan takde idea nak menaipnye, same je time dok jawab exam penulisan time skola dulu.. leh kata 1st 15min tu aku dok tengok kiri kanan jela.. ketiak ngn tangan da berpeluh takmaw berhenti.. haha.. ni nk jadi blogger pulak.. tengok jela camne nanti..

Dok ushar2 blog orang, tipu la kalau takde rase nak ade blog sendiri. ade yang buat blog macam diary la, ade yang dok mengajar macam2, ade jugak yang dok kutuk orang je keje.. pandai2 korang la. untuk aku, aku wat blog ni untuk berkongsi je ngan korang. nak baca baca, takmaw baca sudah. untuk 1st entry ni jugak, aku mengucapkan selamat perkenalan..

p/s: rase cam skema pulak bahasa aku.. layan jela..

1 Orang Gaduh Sebab Entry Ini:

ica said...

haha..xboleh belah..
komen aku: siht je gaya penulisan kau ni..^__^Y

selamat dtg ke duni blogger!!!1

paanthology. Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails