nuffnang

facebook!

nuffnang

PAANTHOLOGIST

29 June 2010

Buat Homework Dengan FB

Haha.. agak pelik mula2 bila sepupu aku yang baru je sekolah darjah4 dah ada fb. Bukan maen lagi hang, cakap aku dalam hati.. malam tu, aku la orang 1st yang dia add.. haha.. then tros msg aku..


Kenapa la dulu time aku takde fb? Kalo tak, tak yah pegi skola.. tunggu cikgu send notes and homework je.. haha..

MySpace

12 Orang Gaduh Sebab Entry Ini:

Fay Nana (Cik Fana) said...

bebudak skrg majunye

Amanina said...

haha. dulu pernah la skali cikgu kat skolah bagi homework dan wajib dihantar guna emel.

skrg dh hebat sangat dahhh. FB tu.. :)

Cik Nad said...

zaman y2k.. sume on9..

ayin~weeweet said...

seyes ek?wahh bagus punya cikgu hahaha

paan sabri said...

haah.. tu la pasal.. bagus tol.. nnt skolah on9 je kan? sume blogwalking je, tak yah walk to the class..

Mr Noble said...

canggih btol skola zaman skang, pakai FB tu.
dulu time skola cuma ada kompiter yg font kaler ijau je, pastu kene boot pakai floppy disk. haha!

nas said...

wah..
majunyer dak2 skunk..
kite dlu2
xcm2 kan..
huhu

heart~ said...

adik nana yg darjah 2 tu pn ade fb...heee~~

zaman da maju kot =P

Hassanah said...

zaman dh maju,
budak-budak kecik pun dh ade fb

aby nur said...

adik aku yg darjah 3 plak bising2 nanges2 depan aku mintak aku buat email. nk buat fb haish~

-__-"

paan sabri said...

tu la.. zaman dulu kalo ade awek add kt frenster pon da rase diri nih hensem gler.. haha

Nurfarahana Abdul Aziz said...

dunia dah berubah..zaman da mju..hihi..pasni submit pon pkai email je..

paanthology. Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails