nuffnang

facebook!

nuffnang

PAANTHOLOGIST

22 June 2010

aku nak gemok....

Nak tergelak aku tengok member aku nih.. Yang kurus nak jadi gemok, yang gemok nak jadi kurus.. cam tu la peliknye manusia ni.. korang pon same je.. yang pompuan bukan maen jaga badan.. tapi ada gak kawan pompuan aku yang kurus tapi perasan yang dia gemok.. bukan maen bangga lagi, siap boleh kutuk aku kurus plak lagi.. kuaja btol..

Kalau macam aku ni, kurus sebab keturunan kot.. and sampai bile ada family gathering ramai2, mesti ade kaum kerabat yang cakap aku punye gaya jalan and badan macam arwah moyang aku, tu wallahu alam la.. aku pon xpna jmpe dye.. dari kecik lagi, aku pon trigin nk jd gemok, ensem sket gemok kn? Macam afdlin shauki..

Kat asrama dulu, ingatkan aku je kurus, rupenye ade lagi kurus, siap tulang2 nampak lagi.. macam aku, rib cage ni memang boleh kira dari luar punye.. xde tipu punye.. tapi budak ni, kalo jalan, Nampak macam tak balance.. takot plak aku tengok.. kepada yang berkenaan, sori bukan mengutuk.. hehe.. punya la nk gemuk, sampai minum weight gain lagi.. tapi xnaek2 jugak badan tu..

[gravity-sucks-fat-chick-jumps-791441.jpg]

nape yang hujung tu tak lompat??

Tapi kan, kalo orang gemuk da jadi kurus, mesti ensem and cun punye kan? Xcaye tengok jela geng2 BIGGEST LOSER tu.. kadang2 rase macam aku plak yang loser sebab tak gemok2..

p/s: entry ini ditaip tanpa idea.. serius!

8 Orang Gaduh Sebab Entry Ini:

ica said...

haha..babunn

Hassanah said...

urm same la
ade jugak kawan sy yg mmg kurus ckp "aku ni dh gemhk la"
hish x paham betul
:)

゛☆Yanie J said...

i salah sorang darinya..
i nak gemokkkkk
;DDDDDD

maCy said...

na gemoook!

ini sirius.. huhu

yan said...

jgn kurus sgt. jgn gemuk sgt. yang penting SIHAT :)

feel free,go here :)
izyan's

khalidahmacambaguss~O_o said...

amik la sikit lemak aku nih kalu nak....aku dah x nak pakai dah....hehehe....(n_n)

Encik MT said...

haha...saya dah bersyukur ngan apa yg saya ada nie...alhamdulilah...

saye kerink said...

haha. aku la tu! tapi xnak la gemok. aku nak berisi jaa.. skrg ni OVERunderweight. haha. ;]

paanthology. Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails