nuffnang

facebook!

nuffnang

PAANTHOLOGIST

18 June 2010

sape idola korang?


Dulu-dulu time skola rendah, confem korang pernah kena tanye ngan chekgu2 sape idola korang kan? xya tipu la.. time tu masing2 xkenal dunia lagi, main petik je mane2 nama yang agak2 feymes and sukses2.. so arini xde bende nk buat, juz nak kongsi ngan korang la sape idola korang berdasarkan nombor kegemaran korang.. jeng jeng jeng!!

Oke, senang je.. tapi korang xbleh tgok jawapan dulu la.. sifat jujur dan ikhlas mesti ada dalam diri.. mula2, pilih satu nombor feveret korang, drpd 1-9, then ingat betul2 dalam pale hotak ingatan.. kalo xdaya nak ingat, tulis je atas kertas..

Kemudian, nombor tadi, korang darab ngan tiga.. kalo xcekap sifir 3, tak tau la camne nk tolong..

then, jawapan tadi tambah ngan 3..
next, darab 3 lagi sekali...
korang akan dapat jawapan yg ada 2 digit kan?
so korang tambah dua2 digit tu
contoh: 45= 4+5>>>9

senang je kan? so korang boleh la tengok idola2 korang seperti dibawah....
MySpace



MySpace











1-Bekcham

2-Avril

3-Mahathir

4-Rosham Nor

5-Sheikh Muszaphar

6-Bill Gates

7-Johnny Depp

8-Rain

9-Paan Sabry

Terima kasih kerana menjadikan aku idola korang..
lu kenabeb!!!
MySpace




4 Orang Gaduh Sebab Entry Ini:

aby nur said...

weh.. cmne ko blh wat komen2 nih.. aku pun ye xley buka doe..

pastu aku da tak blh nk letak bnde alah yg comey gerak2 ni.. sgt sedih T___T"""

bantu lah aku...

-ann_asyraf-

paan sabri said...

ko pg kt setting lar.. yg icon tu aku amek dr http://myspace.laymark.com/#icons... try la blek

miszTERRA_SF_ said...

asal idola sy adlh kamu???
tpu neh..huhuhu

paan sabri said...

haha.. magik nih..

paanthology. Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails