nuffnang

facebook!

nuffnang

PAANTHOLOGIST

26 August 2010

Mari Menge-like PAANTHOLOGY

Pengumuman! Pengumuman!

Sape nak beli mercun? oh tidak sama sekali.

Entry kali ni tak de bende pon nak cerita, juz nak bagitaw sekarang aku da ade like page kat FB.
Tadaa!


So far aku pon tak taw ape function like page ni untuk blogger. Tapi mungkin pasni aku leh la ping blog entry aku kat page nih. So orang2 yang suka kat aku like page ni leh la dapat khabar berita kan? kan? kan?

Tapi bila aku nak add like box page ni kt blogspot, macam ade something wrong pulak. Takleh nak save or maybe button save tu rosak kot. So maybe next time la aku add. Kalo korang search paanthology kt fb, mesti jumpa punya. inyaAllah.

Pengumuman kedua pulak ialah aku rasa macam nak buat cerpen pulak. Sempena raya ni. Tunggu jela. Kalo jadi, jadi la ye. Kalo tak jadi, aku senyap jela. Hehe.

Tenkiu..

p/s: blogger sekarang bila nak add page element, macam ada problem. korang perasan x?

8 Orang Gaduh Sebab Entry Ini:

manna_salwa said...

tahniah dah ade like page fb.. =)
n menulih cerpen? mcm menarik.. good luck..
=)

Mr Noble said...

tak prasan lak. tp aku nak add 'Show Share Buttons' kat blogspot pon takleh, pesal ntah, agaknya template kot, ker ada terubah template

zulkbo said...

Salam bertandang lagi..
moga sihat selalu orang di sini.
tHANKS INFO PASAL page element tu
tak perasan pulak sebelum ni

SiHatiMerah said...

Akan men'like' sebentar lg..tp janji,nnt ku buat fan page,mu like juga yah?hahaha,bleh plak mcm 2..
Cerpen? I loikee..wish u luck,dude!

mR.sYaH said...

nantikan kemunculan cerpen 2..

Hassanah said...

wah semakin maju eh sekarang

paan sabri said...

#manna_salwa: hehe.. tga work on it la..
#mr.noble: tak taw la pe problem. problem kat blogspot kot.
#zulkbo:hehe, bukan bg info actually, juz bertanya je..
#sihatimerah: boleh, kalo leh like 100x pon aku sanggup.
#mr.syah: tunggu2..
#hasannah: biasa2..

mr.curly said...

moge terus maju bro..

paanthology. Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails