nuffnang

facebook!

nuffnang

PAANTHOLOGIST

14 August 2010

Tak Kesah.. Tak Amek Port..

Lepas bertafakur sekian lama dan bertapa di library, baru sedar selama ni cam da tersasar je niat aku berblogging nih. Betul tak? Maybe Allah da block aku kat shoutbox orang tu nak tunjuk bahawa aku kene “back to the straight line” ( aku nerd oke.) ... Ho ho ho horlick!


Kalo pikir balik, masa yang aku luang spam orang ngan masa yang patut aku belajar, rasa macam rugi je. Aku hebat blog, ade orang kesah?? Tapi kalo aku hebat dalam pelajaran, orang tak kesah pon takpe, sebab bisiswa aku still dapat “glitterati”.. hehe..

So pasni kalo aku blogwalking pon maybe aku akan komen kat entry korang kalo aku rajin komen. Kalo tak aku senyap jela. 

So paanthology pasni bebas drpd spam la, sebab aku pon da tak spam korang. Tapi kalo shoutbox korang still leh terima aku, aku oke je. Takde hal punye. And kalo korang perasan. Aku da tukar lek url aku drpd paansabry.blogspot kepada yang asal, paanthology.blogspot.. aku time nak tukar mula2 tu macam sayang plak kat word paanthology tu. unik kan? Kadang2 aku rase ensem dengan blog aku nih.. kui kui kui..



And rasanya ramadhan ni titik untuk berubah secara total bagi aku la, dan dari segi laen pon. Lepas dapt jawab test tadi (inyaAllah) rase puas plak aku dak study berjam2. Da lama tak wat camtu sejak dari tgb dulu.
Rasanya sampai sini jela, selamat bersahur!

p/s: nak tanye, andai korang follower aku, aku punye update still dapat kat dashboard korang tak? Nak tanye je.. tenkiu.. =)

11 Orang Gaduh Sebab Entry Ini:

Zairie Husin said...

kene spam nie :D
my recent post:
sempena ramadhan -peninggalan rasulullah s.a.w-

Hamzah Ian said...

aku sokong ko.. bab stadi lg penting

Mr Noble said...

ooo betul la ko dah tukar balik url ko tu, paanthology lagi sedap bunyinya :D

ye la sebagai student matlamat asal ialah study.

aku dpt je update ko :D

ica said...

cececee..ayat tacing!
haha..

ye ye rajin blaja tnb kesah!

teruskan lah paan..jangan spam org..annoying tahu tak..hahaha..


eh oke lah,kau sihat2 je oke duduk uniten.selamat berpuasa dan selamat belajar!

*siap bagi mesej kt sini..haha..oke bai.:D *

Gen Fujita said...

kalau pakai dynamic ip boleh kena ke? mungkin kebetulan je kot? tak tau lah :D

Putera Izuan said...

ade je update tu kat blog aku.....

BezBuddy said...

kene banned ke kene spam?ak kene banned...ak pn xtau mcne leh kene banned...huu

paan sabri said...

#BezBuddy:kene banned la, sampai xleh shout kt shoutmix orang..

#Putera Izuan: ade ek? tenkiu..

#Gen Fujita: dynamic ip camne ek?

#ica: hehe.. aku tacing dalam blog aku je.. kat lua still ensem2..

#mr. noble: tenkiu mr.noble, blogging nih part time je kan? bukan leh kumpul duit nak kawen pon blogging nih.. hehe

miss faten said...

Paan rajin belajar, perut mak sejuk mengandung :PP

sayang said...

selamat berpuasaaaaaaaaaaaaaaaaa :P

mrberett said...

ish2...jgn spam2

paanthology. Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails