nuffnang

facebook!

nuffnang

PAANTHOLOGIST

10 August 2010

Semuanya Terjawab....

Selalu kalau korang lepak2 baca entry tah-ke-hape-hape yang aku karang kat sini, pernah tak korang perasan ada poll yang aku wat? Maybe tak ramai yang perasan, or perasan tapi buat2 tak perasan. Tak pe la, rasenye da sampai masa aku update poll tu, coz orang kata kalo update selalu, nuffnang sayang lebih.. hehe

So ni la result poll tu. ni poll pertama aku, so agak tah-ke-hape-hape la. Biasa la, everything has their first time. So anda lihat la ape kata orang ramai, cewah. Ada bakat jadi host tv..









First question aku ni actually nak tanye gender korang. Tak sangka ada golongan amfibia yang datang bertenggek kt paanthology nih. Betul ke tak, aku tak taw..








Second question untuk tanye korang baca ke tak entry aku..






Next, pasal ke-best-an paanthology..
















Lepas tu, ucapan tenkiu sebab jawab soalan aku.. tapi ada yang nak jawab lagi sebanyak 60% orang (betul ke ayat aku?)
















Next, errr.... Oke. No comment..














Pape pon, tenkiu la sesangat coz sanggup meluangkan masa yang selalu korang bazirkan dengan menjawab soalan poll yang pelik ni.. lepas ni aku nk update poll. So kalo nak jawab, jawab la. Tak kene bayar pon, and kalo da bayar jangan pulak claim duet raye. Korang da besar oke! (last year aku still dapat duet raya, taktiknye ialah dengan mencukur bulu janggut dan misai. Kiutnye!!)

p/s: sejak akhir2 aku selalu kalah dalam kutipan duit raya ngan adik2 aku.. cheiss.. nak jadi budak balik!

6 Orang Gaduh Sebab Entry Ini:

Afiq said...

haha sempoi giler poll ko..straight to the point jawapan2 de :D

Mr Noble said...

blog ko mmg best. sebab tu org dtg. haha!

dunspeak♥ said...

haha kalau dah meningkat usianya memang makin bekurang la duit rayaaaaa

paan sabri said...

tenkiu semua, yang wat poll ke tak.. hehe.. mkin besar, makin kene bagi duit raya plak..

zulkbo said...

Salam ramadhan
dari saya buat
anda sekeluarga
moga mendapat keampunan
dan keberkatan dari-Nya
di bulan penuh rahmat ini

mR.sYaH said...

poll aku pun xbergerak.. hahah..

makin tua makin kurang duit raya.. hahah..

paanthology. Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails