nuffnang

facebook!

nuffnang

PAANTHOLOGIST

30 August 2010

The Fun Theory??

Kadang2 nak merubah sikap manusia tu perlukan cara yang kreatif? betul x?


bottle bank arcade machine
nak buang botol, tapi nak main game jugak. so ni je solution untuk orang macam ni..







piano staircase
nak guna tangga or escalator? kalo semua tempat tangga macam ni, silap2 ade buskers plak wat show.


orang kreatif buat bende kecik jadi hebat.
p/s: ade lagi 2 video..

4 Orang Gaduh Sebab Entry Ini:

Ezao' Edogawa said...

yg video piano tu menarik.
manusia mmg suka benda yg pelikkan?
sebab tu kita perlukan fikiran kreatif untuk tarik minat manusia... ;)

syuE said...

gud s0lution act..rite? hehe

cik tomyam said...

kalau meleysia ni ade benda mcm2 ni

kompem2 cik yum2 kerap kuar. haha

Lindonut said...

mmg terbaek! :))

paanthology. Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails