nuffnang

facebook!

nuffnang

PAANTHOLOGIST

12 August 2010

Paanthology Kena Block?

Dikesempatan yang ada ni aku nak memberitahu korang berita sedih iaitu guwa telah di-block kat mne2 chatbox. huh. siap kene tuduh spam lagi. maybe sebab selama ni aku selalu bukak banyak2 tab kot time blogwalking. almaklumlah, internet yang lembab je. amek masa gak la nak loading page. masalah yang melanda ni amat meyakitkan hati, dan aku da lepas semua geram time training silat semalam. haha.. guwa dapat pecahkan atap genting guna tangan, tendang juring(sidekick) ngan guna keting guwa. akibatnya tumit tersangatlah sakit, maybe salah target kot. arhh, paduli ape ( nada marah).

next thing is wire lan aku macam takmaw bagi aku on9 je akhir2 nih. nak kata dia letih, bukan dia puasa pon. aku yang puasa. tiap kali da cucuk lan, no internet connection. hadui, rase nak hempuk je laptop nih. tapi inyaAllah tak hempuk la. tunggu aku gila sikit lagi je, confem aku hempuk. maybe lepas ni aku angkat broadband pulak. tapi macam tak berbaloi pulak. adei, malas nak pikir skrang. sok test differential equation plak..

and kalo korang perasan, aku da tukar url paanthology.blogspot kepada paansabry.blogspot sebab masalah kene block kt shoutbox( aku tak spam oke, aku baca blog korang, cuma kadang2 tak komen je). aku baru je blogging, so tak taw la ape effect kalo tukar url adress. follower tu tak taw la dapat tgok updates aku ke tak. and kalo korang taw camne nak solve problem aku kene block nih, tolong la ajar ye.. tenkiu sesangat la..

and finally, aku kat library nih, curi masa update entry. hehe. wish me luck test esok. selamat bepuasa (kepada yang berpuasa shj)

p/s: janji takmaw spam lagi. huhu.....



8 Orang Gaduh Sebab Entry Ini:

hentakbelipat said...

pehh..kene block ea..aku pn pnah kene gak cmgitu..xtau pasai apa..selamat ber test !

yahaya said...

simpati juga sebab susah kalau jadi mcm ni.banyak yang nak kena ubah..CheqPPjoy pun jadi mcm ni juga..

CgMas said...

CgMas cuba masuk beberapa blog tertentu, tapi tak dapat eg dauspozi, manketa, .. ada beberapa lagi, tak ingat la. Mungkin nn yang blog nak bagi adil pembahagian insentif. Dalam blog kita keluar iklan nn bergemerlapan, tapi bila kita masuk blog lain nak klik kita punya hilang lak iklan tu. Apa rahsianya ni?

paan sabri said...

tu la pasal.. resah gelisah nih.. huhu.. da la tak taw sgt berblogging.. takpe2.. tak kan ku gentar.. waghaha..

Tomato Gurl's Life said...

sama la ade shout kat 2 blog block cik tom nye url..tanye tuan dia ckp xtau pe2...camne nk solve ek?

MK said...

mgkin mslh ip address kot...hehe
(main ckp je)

fathiah said...

turut bersimpati

Mr Noble said...

aisehmen, sian ko kene blok, baru je tercebur ke dunia blogging ni. nak wat camne, dah org jeles dgn ko la tu :p

kalau area ko uniten ada 3g signal utk digi aku leh suggest ko try digi prepaid internet, stakat ni aku pakai mmg konsisten la.

aku tak perasan pon ko dah tukar url blog? stakat ni masih lagi paanthology, ko tukar balik ke?

tpt chat tu pon bleh blok by ip address dan mungkin juga name ko & emel address (kalu ko letak aa). takpe, biarkan je sebab belambak lagi blog yg ko bleh chat :D

paanthology. Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails