nuffnang

facebook!

nuffnang

PAANTHOLOGIST

18 March 2011

Gelak Petang Sorang2

2 ari lagi mula dah final, tapi hari ni hari jumaat, aku rilek2 kejap. Sok ari sabtu rehat2 kejap. Hari ahad la abru study kot. Tah camne dok online sorang2 boleh terjumpe page ni pulak. Maybe ade yang pernah like page ni kat facebook, tapi aku nak share jugak. Sumpah tergelak sorang2 aku tengok gambar ni. Mau terkeluar gak nasik ni. So cekidout!

 
twitter?? 

yela aku nak lalu la ni setan!

jalan yang perlu dijauhi. lalu je lapar..

tempat membuang anak..




toilet ethics.. 

sape pandai, sape bodoh?

3000 tahun lagi valid..

jalan kat mane ni?

patutnye rebonding LURUS

translated: "awak ke, saye? kopitiam.."

based on memory..


daging bodo satu kak..

org lelaki memang macam ni.. gatal..


sumpah smart..

puma..

lebit satu!! mahal maaaa...





Banyak lagi gambar lawak.. so korang just like page ni then gelak la puas2. http://www.facebook.com/onlyinmalaysia

4 Orang Gaduh Sebab Entry Ini:

Mohd Zulhelmi aka JUL aka JUMI said...

kancil tu semart gler...

aiyakk.. LEBIT aaaaaa...

timbang telor tu xleh bla

Paan Standalone said...

taw xpe.. lebit2.. serius kelakar..

Silpar jepon said...

haha,sumpa kelakar...

kOtAk^mAgiKa said...

xleh blah..haha

mcm apo ja kameraman tu dok snap dari blakang..dkt plak tue.haha

paanthology. Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails