nuffnang

facebook!

nuffnang

PAANTHOLOGIST

22 March 2011

REBECCA BLACK BUAT AKU TERGELAK

Actually aku tengah study fourier series, tapi laptop bukak depan mata, memang tak jalan la, dok surf sana sini, jumpa banyak plak nama minah ni, Rebecca Black, wth? So aku ignore je. Then tibe2 tergerak hati plak nak cari kat youtube. LoL. Aku pon taktaw pesal aku gelak dekat dia ni. Seriously. Kesian kat dia. Tapi aku still tergelak. So aku upload 2 video, satu official video, satu lagi parody. And bandingkan likes and dislikes both videos ni. Mungkin bagi sesetengah orang tak lawak, tapi aku still gelak jugak tengok video ni. Demm takleh study!




benda ni yang buat aku gelak.


Pic

Pic

Pic


Pic

Pic

Pic



yang ni parody punye...




p/s: layan jugak tengok gambar2 dekat 9gag ni.. selamat menghafal hari melalui lagu ni.

10 Orang Gaduh Sebab Entry Ini:

Mohd Zulhelmi aka JUL aka JUMI said...

nice bro.. nicee..

d_tieah said...

Sape ni paan? Hahaha.. Serius tak kenal.. Ngee :)

Entry Terbaru : Video Bloody Wealth/Harta Berdarah Taib Mahmud

SiLabiLabi said...

sumpah tak paham..hahahaah

Singgah & Follow Blog Labi-Labi NineMustafa
& JariPlastik

Paan Sabri said...

@jul, muka lawa dah. rugi2..

Paan Sabri said...

@tieah, ni la artis baru yg kunun2 nak ganti justin bibir.. lol.. hancus je..

Paan Sabri said...

@silabilabi, tak paham mende? haha, aku lawak tgok ramai orgg kutuk die, and ramai dislike video clip die je. lol

cemomoi said...

suka ati jeee

Miz Novexx said...

aku dislike dia!!! tak best langsung, suara macam tuuut.... hehe
lagi satu ape kejadahnya buat lagu pasal hari, dia nak ngajar budak tadika kot? ke nak ngajar ko??? ;P

Paan Sabri said...

haha, aku pon xtaw ape mslah penulis lagu ni. dak ni jd mangsa keadaan je rasenye..

cik zaza said...

"it's friday! friday!"

haha. tak paham aku kenapa dia nak buat lagu macam ni..

paanthology. Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails