nuffnang

facebook!

nuffnang

PAANTHOLOGIST

24 March 2011

PAANTHOLOGY DI-REVIEW K-POH

Final exam aku sem ni agak berjalan dengan lancar so far, jadual pon ok je, tak mengundang sebarang carutan dan cacian. So terbior la sikit paanthology yang sememangnye tak best ni. Takpe. Takkan terganggu harga minyak dunia dengan prestasi blog aku. Lansung tak efek kat sape2 kot. Laen la orang2 yang selalu stalk aku. Haha macam aku taktaw.

K-POH / ahli kabinet dapur / spy tingkap

So tadi tbe2 mendapat 1mesej dari shoutbox. Jeng jeng jeng, rupenye paanthology di review oleh sebuah blog iaitu kak KPOH (memang nama die ok?). Fuh serius terharu. Serius terharu. Serius terharu. Serius terharu. Serius terharu. Ikotkan hati aku, memang aku copy paste Serius terharu ni satu page.

So terima kasih la kak. Hari tu actually gurau2 je, bese la blogwalk memang merapu. Tulis2 bukan orang datang balik pon. Ade la 2-3-4-5 yang datang balik.  Ok pasni leh try mintak kapel kat shoutbox. Dalam 10 mesti ade at least 1 yang respond kan?

Sok paper circuit2. So nak sambung study. Goodluck to EP and EE students..
Pic

3 Orang Gaduh Sebab Entry Ini:

kpah k-poh said...

sekadar mengeratkan silaturrahim sesama bloggers...lepas ni ramai ler yg nak nengok paan encem..heee..

cik najihah said...

oit g blaja la

Miz Novexx said...

aku cadangkan ko type 'serius terharu' ^ of infinity..... hahah ;)
good luck paan exam!!

paanthology. Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails