nuffnang

facebook!

nuffnang

PAANTHOLOGIST

01 September 2010

Selepas Tiga Bulan....

Mood dan idea untuk update blog sejak akhir2 ni hampir beku dan tepu. Bila baca blog orang yang semakin hari semakin best, terasa plak yang blog aku ni tak best. Huhu..

kalo aku tengok post2 aku sebelum ni, rasa macam kelakar pulak. Macam tak matang. Hehe. Kalo di kira2, da dekat 3bulan gak paanthology ni wujud. Alhamdulillah. Still ade rasa nak run blog ni lagi. Walaupon tak ramai yang nak baca sangat.    
gambar aku time kecik

Actually 3bulan yang pertama aku berblogging selama ni boleh la dikata sebagai tempoh tidak matang bagi seorang blogger. Yela, macam baby la. Takat 3bulan nak suruh pergi mengorat confem la tak berjaya ye tak? Len la kalo da umur macam aku ni. So lepas ni maybe aku akan lebih banyak belajar dari blogger2 yang best2. Lagipon aku belum pon sampai umur 20tahun lagi. Banyak lagi pengalaman takde orang kata ye tak?

Bab blogger yang aku rasa best, of course la macam ramai yang orang akan kata kan? Si Zack Zukhairi yang feymes dengan reality konspirasi tu kan? Selain tu Brader Ben, yang entry2 dia stok nak pendek2 je, tapi ade point, ye tak? Blog lain pon best gak, tapi aku ske baca blog si doyah sorang nih. Kelakau tahap celake. Ikut sedap je nak kate ape.
aku bagi hang femes hari ni doyah

Nak cerita panjang sket untuk enrty nih. Bia la, orang nak baca ke tak, actually sebelum ni blog yang jadi role model nih ialah si zack zukhairi, sebab tu entry aku yang sebelum2 ni macam syok sendiri sikit. Cerita naik rak tapi yang baca tak rasa ape pon. Orang baru mula blogging, so still mencari identity lagi. Kalo nak jadi macam ben confem la agak susah. Experience tak banyak lagi. Lain la ben, lagi awal makan garam, sebab tu senang kene darah tinggi. Hehe.. juz kiddin ye ben ashaari. Jangan marah2. Nanti hari raya kita bermaaf maafan ye.

Ape lagi nak cakap? Kalo nak dikata keikhlasan berblogging tu, mula2 confem la takde, lagi2 bila taw yang pasal nuffnang semua tu. Makin tumbuh la tanduk ni. Korang pon same rasenye. Tapi sejak akhir2 ni macam tak best plak bila shoutbox je yang penuh kan? Yang comment box tak penuh pulak.

Pasal earning tu, 3bulan ni da lepas da nak cashout. Tapi tunggu dulu la. Bia banyak2 sikit. Boleh aku angkat myvi sebijik. Hehe.

So konklusinya, lepas ni maybe aku akan berblogging dengan sepenuh hati. Cewah. Ade member cakap blogger takde life. Kuang hajau ko. Nasib bek ko bergurau je. Hehe.. 

5 Orang Gaduh Sebab Entry Ini:

::fadxieza:: said...

erk,btol ke bdk kecik tu awk?
huhu..

sy pown blogger baru gak..
hee~

Mohamad Nur Hidayat said...

Aku pun baru bro..tengah cari identiti sendiri. Sabar dan teruskan berblog. jangan sebab sedikit sindiran dah patah semangat

+d.O.Y.A.h+ said...

hahah.paan.macam knal je banner tu.ngaaa.grrr.sedap ikut aku je an nak cakap ape.hihi.kaw ok ke? =p

paan sabri said...

doyah.. kalo tak kenal aku tak taw la.. lupa ingatan kot.. aku oke je.. teruskan mengarut!

Mr Noble said...

omputih lak ko time kecik :p

paanthology. Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails