nuffnang

facebook!

nuffnang

PAANTHOLOGIST

03 September 2010

Strawbearu, Best of Design And Quality


Bagi yang tak pernah dengar nama STRAWBEARU ni, actually STRAWBEARU ni ialah sebuah company yang deal dengan urusan t shirt printing. Bertapak di Kedah, tapi STRAWBEARU ni mempunyai ramai runner2 di seluruh Malaysia, lebih2 lagi di sekitar university dan ipt.

Apa yang aku dapat lihat ialah, konsep STRAWBEARU ni senang je, design baju boleh bikij sendiri, atau kami designkan cun-cun ka tkorang tanpa sebarang charge, bayar deposit rm10 sehelai, then dalam 3-6minggu dapat la baju korang tu. t shirt yang digunakan oleh strawbearu macam t shirt 100% cotton tu sangat sedap. Aku da rasa dah. Confem la kena rasa dulu kan? Baru leh citer kat orang. And quality printing dia memang tahan lama. inyaAllah..

Tak nak cerita panjang2 lagi, so kepada korang yang ada hajat nak tempah t shirt untuk club persatuan or ape2 event, kelas just inform kat mne2 runner di tempat korang, or just deal dengan aku je. Leh contact aku kat paan_sabry@yahoo.com untuk maklumat lanjut. 


Selain menerima tempahan untuk t-shirt 100% cotton, tempahan lain seperti polo t-shirt, baju koporat, jacket, alat tulis dan topi.

Maklumat lanjut boleh ke strawbearu.com.



warna pilihan kalbu...


saiz badan korang brape?



DESIGNS PROPOSALS
--yang pernah aku handle--

personal t shirt order

kelab pewaris jmti penang

the media club jmti 



10 Orang Gaduh Sebab Entry Ini:

+d.O.Y.A.h+ said...

nak tiset pree ade tulis name doyah ade x?hehehe

Mr Noble said...

wau! berbisnes lak ko ni. caya lah!! :D

paan sabri said...

#doyah: boleh je.. tp tunggu ujung taun.. taun bila tu, tak confem lg la..
#mr.noble:bisnes sikit2.. cari duit lebih..

nabil_potter said...

ak agent strawbearu gak..ko area mana?

paan sabri said...

area bangi la bro.. tp xmula lg pon..

nabil_potter said...

o0o0 ak area utm skudai :)

shada wentz said...

ku nak wat tshirt design ku sndri. bleh tk?
berminat2!

myrawry said...

i love straubearu. kat mrsm selalu beli baju dgn starubearu ni. design lawa-lawa :D

@mi_RuL said...

pew...bro..smart la...yg emboss n rubber dia ilang x law basuh??law x ilang mmg aq comfirm dh nk wat t-shirt....bg keterangan ckit yer...

+akufobia+ said...

menarik.

paanthology. Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails