nuffnang

facebook!

nuffnang

PAANTHOLOGIST

20 March 2011

SERIUS SERAM VIDEO NI.. VIDEO HANTU.






Serius seram sejuk aku tengok video ni. Nasib baik aku tengok time tengah hari. Kalo malam semalam, pergh memang tak keluar pergi mana2 la, benda ni berlaku dekat Portugal. Kira macam ada hantu tumpang dorang dalam kete tu. demm takot!! BTW, tajuk die memang macam sial sikit, tapi disini saya ingin menegaskan bahawa saya jumpe video tu time blogwalk dekt blog ni [apecer.net] then ni jadi popular post. Memang aku tengok la, lagi2 tajuk best. Hehe. Ish2. Nak final dowh.. serammmm...


Tapi lepas aku google sikit, ada yang cakap video ni fake, sebabnye ada yang cakap remake video, ade jugak yang cakap ni short film dari indie director. Appehal pon memamng cool la video ni. Nak try buat la hahahaha. Ni link die http://www.beheaded.us/teresafidalgo.htm


p/s: sial betul la nama video ni.. demm. abes rosak imej aku.

sumber: apecer.net

3 Orang Gaduh Sebab Entry Ini:

dya adriza said...

video ni da lama.. hehe x tau la. tp mmg seram oo..

Paan Sabri said...

haah mmg dah lama, tapi aku baru tengok.. huhu loser gak rasanye..

Asyraf Camaro said...

tajuk tak boleh blah...
haha

paanthology. Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails