nuffnang

facebook!

nuffnang

PAANTHOLOGIST

15 July 2010

200 Paanthologist Dikenal Pasti..


Wah, da 200.. cepat tol Paanthologist bertambah. Sejak aku start buat Paanthology 16june hari tu, jelez je tengok orang yang ada follower ratus2, ribu2.. haha. Alhamdulillah.

terima kasih la kat korang sebab sanggup follow blog yang tah-ke-hape-hape aku nih, aku pon stil baru and still belajar selok belok blogging. so harap dapat la korang bagi tunjuk ajar.

Nak buat kenduri, tak dapek la, juz dapat cakap terima kasih jela..


Hehe , tengkiu2!

p/s: pening kepala, baru sampai umah.. uish..

MySpace

update: baru perasan sok cukup la sebulan paanthology... Alhamdulillah..

8 Orang Gaduh Sebab Entry Ini:

Mr Noble said...

eh bes la blog ni, tu yg ramai follow :)

princeduyong said...

tahniah...tahniah

SKETSA JAM EMPAT

paan sabri said...

tq2 Mr. Noble, from beginning u r the one who always comment on my entries..

Mr Noble said...

haha! x prasan pon :)
btw, paanthologist sounds like paleontologist. paanthologist is way much awesome! :D

mrberett said...

wahh...cepatnyer da dapat ramai peminat :D

❤pupel❤ said...

okla tu paan..blog pupel dah bertahun (tipu sikit..hehe) tapi folower nak jejak 50 pon payah..hehehe..nape erk..:)

SyafiqDe'Albuquerque said...

wuwu cane dpt erk pengikut ramai2 nehh..kongsi cket^^

paan sabri said...

hehe.. ta la.. da orang nk follow.. layan jela.. aku pon baru sbulan blogging..

paanthology. Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails