nuffnang

facebook!

nuffnang

PAANTHOLOGIST

03 July 2010

Glitterati Dan Hal2 lain..

Yeah.. akhirnye.. dapat gak bende alah nih.. waka waka! Haha. Hari nil eh consider sebagai hari2 terakhirku sebagai orang yang bercuti.. sob sob T____T sok da nak kene balik uniten. Perasaan malas confem menyelubungi diri pasni, tak pernah berubah, walaupon da banyak kali “jatuh”.

Oke, back to topic, arini kejutan coz dapat status glitterati dari mr.Nuffy.. tu la. Sebelom nih sape soh aku pasang ads lain. tak pasal2 da kene turun takhta.. tapi bila tengok, ade la penambahan kat profile nuffnang nih, ade 2 icon lagi kat sebelah nuffnang exchange. Maklumlah, aku nip on baru 2weeks camtu je start blogging. So faham2 la.. noob lagi. Takpe2, still banyak masa untuk explore lagi.

2nd thing, just wanna say thanks a lot to all my followers. Tak sangka ada yang sudi follow blog pelik aku nih. Meraban tak tentu pasal je. I appreciate you all, inyaAllah nanti akan ku update ngan entry2 yang korang rase best nak baca. Mula2 wat blog, inspirasi dari incik Zack Zukhairi la. Sape tak kenal blog dia kan? Sumpah jelez. Niat nak wat duit through ads tu memang ada mula2, tapi bila pikir2 balek, cam tak berbaloi sangat kan? Dapat 15sen 1minggu (opps, terberitahu), bil elektrik confem lebih punye kan? Tapi kalo da blek hostel nanti, hehe, siap la, 24-7 la. Haha!!!!!

Then da lepas lama2 tu, rase seronok plak wat entry2 ni semua, then lagi best kalo ada orang comment, at least, leh la share pengalaman pelik aku, tak de la aku gelak sorang2 lagi. Kadang2 time nak tido leh tersengih sorang2 kalo teringat kt kenangan kelaka dlu..

Ape lagi ek? So lepas nih da masok degree, mesti busy punye kan? Tapi inyaAllah aku akan update blog nih, kalo xsmpat pon, aku upload jela ape2 notes. Oke gak kan?

p/s: thanx alot coz baca!

3 Orang Gaduh Sebab Entry Ini:

zairie said...

rajin2 la berblogwalking... hehe

my recent post:
germany argentina

Mr Noble said...

blog pon blog jugak. tp nnti bile dah naik sem jgn lupe study lak :p

nosembilanbelas said...

uniten...tak de jauh mana pun...

paanthology. Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails