nuffnang

facebook!

nuffnang

PAANTHOLOGIST

18 July 2010

Korang Nak Tahu Tak??

Korang semua mest nak tahu kan? Kalo tak kenape korang baca entry aku kan? oke la, tapi tak boleh beritahu awal2, nanti tak surperais(suprise) plak.. aiseh.. Skema plak ayat nih..

Tapi sebelum tu korang kene janji dulu, jangan bagitahu orang lain. ni bende khas untuk ko je. Yela, ko penat2 datang sini baca, orang len pon dapat gak. Kan? Tapi kalo korang tak nak tahu, tak yah la sambung baca. Wat penat korang je.

amaran keras, jangan sambung baca kalau tak nak tahu

Setiap orang mesti ada makanan kegemaran kan? Tapi bukan tu point disini.. Saje je nak panjangkan entry. Aku makan je ape2, asalkan menu tu kalo leh lain sikit dari menu kat upten tu. aku da naek muak da makan bende same hari2, kari, ayam goreng, kalo tengok bulan macam mengambang lain macam je, order lain pulak, daging rendang takpun kambing kat mamak tu. tak pun nasik lemak. Makan nasik lemak tapi badan tak naik2 lemak.

Upten sekarang pon da ade gerai jual air dah. Sunguh tak best bila korang yang selama setaun dok sane leh order air sambil tangan dok cedok lauk, tibe2 kene tukar habit berjalan pegi kaunter air, beratur plak, then order air. Serius tak best.

Itu je kot aku merepek. Korang nak tahu kan? Tengok la kat bawah ni. Pastu order kat kedai berhampiran anda. kalo pandai buat sendiri lagi bagus. 10 markah aku bagi.



jeng jeng jeng
















tengok gambo jela yeop..

Aku da warning awal2, kalo taknak, jangan sambung baca. Jangan marah ha...

p/s: aku tahu ejaan tahu sebenar adalah tauhu. So jangan beritahu aku wat typo.

sekian

13 Orang Gaduh Sebab Entry Ini:

..ika itu aku.. said...

waaaa...nak gak!!!lame dh xmkn tauhu cicah smbal kcap...

paan sabri said...

hehe.. taw, ni special utk ika..
agagaga

echah mashuri said...

perut sdg berdangdut...bile c entry ni..hahah

semut putih said...

hantu pnye bdak...
aku igt cite sal pe ar td,,,
hehehehe....
tp aku nk ckit tahuu 2...

Mr Noble said...

nyam nyam.. sedap tu

Che Armster said...

ko buat aku teringat tahu bakar yang sangat sedap dimakan di tepi pantai Lido.. tapi sekarang dah xde sbb dah jadi Danga Bay... jemm!

Hamzah Ian said...

pergh.. gua pun lame tak makan nih

tfa_purpleclover said...

cukup menggoda nafsu makan =)

LyNn HaMzAh said...

sedapnyer...terliur la plak...

❤pupel❤ said...

huwaa..ini dye nak tunjuk..peh!...sedap!!!

pu3mas89 said...

nmpak sedap la!!

Pencacai Alim said...

gua ingat makanan apa tadi..hakhak

d_tieah said...

Hampeh tul kn paan..
Haha..

paanthology. Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails