nuffnang

facebook!

nuffnang

PAANTHOLOGIST

22 July 2010

Drama Hindustan Semasa Quiz Circuit

Lepas blaja topic baru, terus dapat quiz dan-dan tu gak. Ngan tak ready nye, macam2 gaya da aku tengok. Tapi at least oke la gak lecturer aku yang jambu tu wat camtu. Atleast lepas fresh blajar tu terus leh adapt ngan soalan. Takde la lepas 5bulan baru nak study macam aku slalu2 buat kan?

kasam? pekasam??

Tapi subjek circuit nih so far cam oke je. Harap2 oke sampai final ar..

Nak cerita pasal Hindustan nih, bukan ape, tapi betul2 jadi time jawab quiz aritu. Actually ada derma darah kat tempat aku, so ramai la nak derma darah. Best kot, dapat air kotak ngan roti free. Tapi aku tak nak, bukan takot jarum, tapi belum bersedia, tunggu sampai seru la nanti.

aku tak takot pon sebenarnye

Mengikut research yang aku wat, ececeh, lepas derma darah akan rasa macam lemah2 badan sikit, yela, maybe sebab darah da kurang darah, oxygen pun tak cukup kan? Tapi aku tak pernah rasa. So tak taw la betul ke tak.

Cam bese, lecturer tu memang suka benor bagi quiz lepas masuk topic baru. Maybe tak kira markah kot, juz nak test2. Then tengah dok tenung2 soalan, and sambil2 tu tenung jawapan orang sebelah sama, ada la budak pompuan nih tiba2 macam lemah je badan, effect dari derma darah kot. So si hero, boyfren dia la, panggil la lecturer, tapi macam kelakar gak, sebab time mula2 aku tak taw ape sebab dia macam nak pengan. Dalam hati aku , aku gelak je. “Tak kan jawab quiz pon nak pengsan?”

nodal analysis

Dorang pon panggil la nurse kat luar tu. nasib bek tempat derma darah dekat je ngan kelas aku. Kalau buatnye derma kat tempat jauh sket, tak taw la. Nurse tu pon bagi la air laici sekotak. Aku yang tengah kering tekak dok ushar panas jela. Nasib bek bukan bulan puasa.

Da abes jawab soalan quiz, da keluar kelas, aku tengok dak pompuan tu rilek je senyum borak2 ngan boyfren dia. Heish.. drama Hindustan betul r..

6 Orang Gaduh Sebab Entry Ini:

Oong-ong said...

huhu..macam2

Mr Noble said...

haha! dpt lagi air laici sekotak :p

ketingting said...

teringin nak derma darah, tapi parents tak bagi ar. huhu! maybe kena derma darah curi curi kan.

btw, nape derma darah dapat air kotak? kenapa tak dapat darah? wakaka

paan sabri said...

haha.. kalo bagi darah nak wat ape? nak minum jadi Vampire?

Sandra Azwan said...

dunia.....;-P

✿nenek moden✿ said...

hehe..kenapa ye bg air laici?upah derma darah ke?hehe..
ataupun..nak tambah gula?aku xtau bab sc ni..hehe

paanthology. Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails