nuffnang

facebook!

nuffnang

PAANTHOLOGIST

08 July 2010

Ini Bukan Cerita Mistik, Tapi.......

Benda ni berlaku pada malam semalam. Kira2 dalam pukul 11. Aku ngan budak2 nih baru je blek dari umah member, melawat apartmen lama. Pergh, da jadi macam cyber cafe da blek dorang, siap router. Budak2 foundy siap pkai lagi dorang punye line wifi. Tapi tu bukan bende yang aku nak cerita nih..

spidersquirell v2.0

Cerita camni, plan nak pegi fifteen la, nak pegi tengok bola la konon2. Spain vs german. En.paul da ramal awal2 spain menang. Tak taw betol plak. Ahh, semua tu setan. So plan2 dalam kol2 tu nak gerak la. Kitorang pon balek la dulu kat apartmen cendi yang tak berapa indah tu. Serius tak indah.

Da sampai bilik, online la keje, 1st week, tak kan da nak bukak buku kan? Buku pon takde lagi. Da la petang tadi kene kencing ngan budak foundy yang baru masuk. Ye ye je kate nak beli 2nd hand text book dari aku. Dalam palahotak aku da kira2 da, nak bicmac , pastu g beli baju cket, lagi ape ek? so letak la rm100, untuk 3 buku. Aku beli rm180, so leh la kan? Barang 2nd. Sekali leh plak dia mintak kurang. Kurang ajar pendidikan btol. Then mintak postpone. Aku agak macam tak jadi je. Tak pe, cari customer laen. Sape2 nak beli leh contact aku ye, uniten sahaja.. sekian..

aku tolak rm50, percuma kesan seni lukisan

dan nota2 yg tak berkaitan

So tengah online, time tu sunyi je. Hausmet aku sume tah kemana pergi. Da la panas. Ade ke patut design umah camtu? Kipas siling letak tempat laen, meja study letak tempat len. Tak pe r, da tak de keje, layan saje. Pasni kene angkat berukband jugak, leh online dalam bilik. Confem tak sentuh buku. Takpe, degree 4taun.....

Then tiba2, jeng jeng jeng..

Aku time tu nak bukak page nuffnang, nak cek la pape yang patut. Yela, dah takde bende nak buat. Tiba2 skreen jadi hitam. Blank. Gelap.

ahh.. apesal nih?







Arhh... Aku tak on suis rupenye.. arh, tido r.. takmaw tengok bola.. zzzzzzzz

MySpace

10 Orang Gaduh Sebab Entry Ini:

suhaisweet said...

Visiting here my friend..Nice..My latest in innit 4 today Haha..

Hassanah said...

cheh
excited nak bace,igtkan cite hantu
)=

entry terbaru
Jom Beli
Kartun Dulu-dulu Part 2

DocFKL said...

oh tidak ku igant kamu terserempak dengan paranormal aktiviti 2. sungguh suspen kamu

syaril said...

haha tebantut teross

paan sabri said...

tu la pasal.. potong stim je.. ingat ye rakan2, on suis selalu..

Nurnajwa said...

adess , igt apela td , rpenye lpe bka suis ~~ ;)

Mr Noble said...

haha! saspen je.. igtkan pe tadi :p

kenwooi said...

lol.. that's all? was expecting more =P

kerangRebus said...

ahaa...lwak2...shiut je dak jnuior tu...budak2 jnior tu memang cenggitu..excited je mule2..da penah kene da...ahaa =_=

aby nur said...

paan sengal.. baru masuk dgre da ngeng. :DD

takpe ko da mmg genius :D

paanthology. Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails