nuffnang

facebook!

nuffnang

PAANTHOLOGIST

10 July 2010

Earning Lepas 2 Minggu Blogging


Semua post pasal buffered earning nuffnang. Tapi aku punye nih tak taw la BE ke hape. Ni la earning aku last week, iaitu kira2 2minggu Paanthology wujud di dunia. Sebelom nih dalam otak aku je. Hehe. Alhamdulillah la. Kalo tiap2 minggu macam ni kan best?

Untuk first week, ada 1 je, Digi punye ads. Tapi time tu aku blom Gliterati lagi. So redha jela. Masuk 2nd week, hu-mang-ai.. tengok r bawah nih..


27june-03july

Da cukup dalam RM200-RM300, aku nak cash out, angkat Converse sepasang. Ori punye r.. teehee..





tapi bukan kaler pink la.. sori beb

14 Orang Gaduh Sebab Entry Ini:

Hassanah said...

wah baru 2 mnggu paanthology wujud,dh 15 campaign ko dpt...
haish bertuah
pe tips yg ko pake eh?

farysa said...

byk2
lps ni blikan ksut pinnk ats tu ntk farysa
cnfirm lg byk cmpaign dpt
hehe

Almy said...

Teruskan maju..

Almy bawa something ni..
KICK START NESCAFE

koleksi bola

Slash Live in KL

iqbalsyarie said...

Wah...mantap!!untung ko
Latest post:Menarik!Kisah pemabuk bersolat

Mr Noble said...

pehh power aa. tahniah.
kasut converse ori zaman skang RM200-RM300 ker? lama btol aku tak singgah kedai converse

Abu Luqman said...

selamat awal pagi...salam ziarah ye

suhaisweet said...

Dropping here..Very nice friend..My special for u.. Check it Out!

Dark Half said...

waahh..dasat ar ko paan
tp aku rs salah 1 sbb org suka msuk blog ko sbb ringan loading
widget pun x byk.nk klik nuff pun rs nyaman jer...

caya la bro, gua pun minat converse. nak sambar kaler grey

FiRsYa MeLisSa said...

giler kentang...
baru 2 minggu dah banyak nie~
hebat!!

Cik Bucken said...

hebat2!!

SyUhAdA said...

wah..
bru 2 mggu pon mcm dah byk..
keep it up ye~..

AishaDIYanything said...

best tul la die nie...... hehehe... bg ar tips cikit

Aku Wanita Biasa said...

wow!!!bestnyee...2mggu saja?..

Afiq Ikhwan... said...

banyak gler tue bai...

>>www.awan-fantasia.blogspot.com

paanthology. Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails