nuffnang

facebook!

nuffnang

PAANTHOLOGIST

20 July 2010

Entry Untuk Orang Malas Lipat Kain

korang yang muda mudi dok asrama tu, mesti adegan lipat melipat kain tu ada kan? paling tak pon 2-3 helai baju. tapi dengar2 cerita, ada gak yang tak lipat, just sangkut je, tak pon campak je mne2, tak taw la betol ke tak.. hehe. aku rajin oke!

View Image
ni bukan locker saya oke! rembat dari yahoo..

so entry kali ni aku tunjuk video orang yang pandai tapi malas. tapi selain senang, at least baju yang korang lipat tu jadi cun la kan? takde la bersepah macam kandang haaaa... malas nak sebut.

nanti aku nak try gak r.. hehe.. leh wat meniaga nih.. wat semat2, lukis gambar doraemon sikit, pikachu sikit, bunga2 sikit.. confem meletop! pakcik kayo!!






tapi serius style.. oke la, aku nak gi lipat kain.. aku rajin. bukan cam korang.. babai..
MySpace

21 Orang Gaduh Sebab Entry Ini:

dilla said...

so cute!!!!!!!!!!
u wat tuk i 1..
nk pict keroppi..
u jual la..
i bli..
hikhik;p

Parkcheek Chun Li said...

pakcik nye baju....semua yg dh kering semua longgok kat dalam bakul...maksudnya baju harian duduk umah....x lipat....MALAS

paan sabri said...

yess.. da tangkap sorang.. tenkiu ye serah diri.. hehe.. dilla, kt awk saye jual rm300, oke x?

Hazman said...

uish.... sempoi gak cara tue...

Un Phat Lee said...

gua pun rajin lipat baju. XD

En iLham said...

haha
suka2 sangat
nak cuba buat jugak la
pasni takde alasan malas nak lipat baju lagi
haha

IQMAL said...

nak lipat baju bkn kemain malas, neh kan plak nak wat menda tuh
hahaha
tp style :)

Camellia said...

wah! best2~! nak wat ah~ tapi lagi best kalau paan wat kan. :P

VR said...

I added ur link in my blog pls check it and add me soon iam waiting for ur reply and i hope u.as well follow me

http://lassdv.blogspot.com/

Minah Laser! said...

i rjin lipat kain..so tak pelah..hihi..tp ok la cre dia bt tu..jd kemas je baju tu..^__^

dilla said...

amboi,mahal nau..
pdhl p kutip kotak t'pakai kt tesco ke,giant ke,care4 je kot..
pkai bahan pn bknnye byk..
blade,sellotape n sticker kerropi bli kt uptown tu je..
jual rm20 udah ler..
hihihi;p

Hariz said...

hahahaha..
malas giler nak lipat kain...
biar je..

Tahukah Anda? Sekarang Virus Menular Di Malaysia

Che Armster said...

aku tak dilahirkan untuk lipat baju.. bole tak? hahahaha

aby nur said...

haha. gile sng die wat keje. aku pon nk try ah. utk kat uma parents aku. adik aku mls nk lipat baju sndiri. :D

Afiefah Safieni said...

klw ada benda ni senang la nak lipat baju..

Yatre Hayati said...

kita rajen.....lalalaal~

Hassanah said...

haha igt pic locker ko
haha
patut la bj comel2

❤pupel❤ said...

gile senang.heheheh

diraja22 said...

dh tau la pun, copy je la.. apa lg..

khalidahmacambaguss~O_o said...

haipp...lagu dia cam ringtone hp gue...keliru lak tibe2 kua lagu super mario tu...haha....saye rajin lipat baju...x yah pakai kotak...[yakin]

amna said...

brilliant ;D kalau la boleh macam ni habis crite. takyah bersusah duk lipat baju peluh2~

smile always :)

paanthology. Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails