nuffnang

facebook!

nuffnang

PAANTHOLOGIST

31 July 2010

Perempuan Jadian?


Sekejap je da seminggu. Lately paanthology nih macam da terbiar coz aku macam2 keje kene buat disamping kelajuaan internet ditahap yang sangat-sangat-sangat-sangat lambat. Demm. Da jarang da singgah blog orang. So sebab hari ni hari sabtu, leh la on9 puas2.
Perempuan jadian? Ape itu perempuan jadian? Macam serigala jadiankah? Tengok bulan mengambang je terus evolve jadi garurumon, eh silap, tu digimon.

Actually ape yang aku maksudkan perempuan jadian tu bukan yang macam korang salah tafsirkan. Tapi ialah bende yang agak “normal” kita tengok walupon tak normal. Iaitu pondan ataupon dalam bahasa orang pandai transsexual. (sila baca dengan nada geli oke!)

Aku tak suka sebenarnye golongan amphibian seperti ini, dan tak perlu diterangkan rasanya. Bukan diskriminasi, tapi tah la, haha. Ape aku merepek nih? And tah beberape bulan lepas tah, rumah jiran aku yang kosong tu da didiami, bukan oleh makhluk halus, tapi makhluk berbulu kaki tapi dicukur.

Kehadiran dorang ni sangat2 kelakar dan tiap2 ari aku tergelak coz kol 12 camtu dorang balik kerja nak pergi kerja 1 lagi. Alahai, dari jauh cun je, mantop gitu. Datang dekat, DOT DOT DOT. Tak nak mencarut, praktis untuk bulan pose.

Pernah sekali tu aku kua nak pegi 7E. Dalam kol2 camtu. Dan2 plak si”awek” kua rumah. Body mantap. Tapi tak ori. Takde cop halal or sirim pon. Cop geng blogger Ben sah2 takde. Aku pon terfollow. Dia bajet aku ushar best kat dia la. Siap hayun2 rambut lagi. Confem baru bangun tido. Kol2 baru mandi? Then sampai kat mana tah, ade orang tegur dia. Hahahahahaha. Suara semacho M.nasir. kalo dari jauh macam pompuan je. Badan slim. Takde la berketak2 macam biasa.

Yang agak pelik dan hairan bagi aku (sebab aku tak pernah terpikir, otak suci) ialah dorang duduk serumah dengan mat rempit. Sumpah kelakar. Pernah satu hari tu, “si mat” ni tengah spray rim dia kaler oren, ape bengong rim kaler oren? Tak ganas lansung, then “si minah” tu dok tengok je kat pintu rumah sambil posing lagi. Pakai baju tido pompuan. Sumpah geli. Da macam laki bini da gaya dorang.

And kalo tiap hari jumaat aku nak pegi solat jumaat, mesti lalu rumah dorang. Tak taw la aku ni comey ke hape. Tapi setakat kene suwit (bunyi mengorat) tu bese da. Rase macam nak tunjuk je jari tengah tangan kiri ngan kanan aku, dua2 serentak . Tapi bila pikir takot dorang pegi berak depan umah aku kang, tak jadi ler. Aku jalan terus pandang bawah konon2 malu gitu. Ahaks. Shit.

next entry aku citer pasal pondan wat birthday party kat tempat aku keje lepas spm plak..

20 Orang Gaduh Sebab Entry Ini:

BezBuddy said...

hahaha...ko g la ngurat sorg wei...leh wat sparepart...hahahahaha

-fickryhisham- said...


Yuckss!

*Lawak plaks aku tengok gambaq tue~

paan sabri said...

wekk.. tak terigin teman nk dorang.. lebih baek bujang je..

fiezah91 said...

kuang3x..
gelak2 baca.. kena suwit ngn pon ke? ekekeke :P

FloEllen said...

wah..buat takut juga tp lucu gak kan..

sally luvluv said...

hahaha. . .lawak la awk. . .
aq pnh ada pngalaman mcm nie...adei....tme blk dari mkn....
jmpa ngn pmpuan jadian...member aq kutuk dia...
sikit kna baling krusi...ahakzzzzzzzz...

Mr Noble said...

haha! tak dpt nak bayangkan mat rempit & pondan duk serumah :D

Fie aka Tea said...

weh, jgn buat bukan2 suda. takut tgk laki zmn skang. hahahaha

paan sabri said...

sally: pernah gak camtu, balik sekolah, nampak pondan, kitorang jerit, woi pondan, dia tole then tunjuk fuck kt kitorang.. haha..
mr.noble: jgn bayangkan, nnt tak leh tido malam

velasrizal said...

seramnye klo de btol2 pmpn jadian..

Kad Touch n Go Petronas Edisi Mercedes GP Petronas

shafiq said...

kadang2x tak boleh nk agak laki ke pompuan. ade yg macam real. haha.


My latest entry : Lukisan Yang Hyperrealistic

PUPUT said...

auwwwwww....pelik sungguh..

Nadd said...

CANTIKNYE yg pakai skirt merah tuh !
HAHA :D

n@jwamz said...

a'ah...dorg klako laaa....
tp ganas oOo...
kalu kte perli2 n dorg dgr, siap laa
dari suara mggoda tibe2 tukar jd kasar giler...hiks

*eish mulot2...ngeeee*

echah mashuri said...

er...haaha......speechless....huk

Dark Half said...

haha...lawak btol
skali skala apa salahnya ko join lepak2 ng dorg. mn tau leh dpt cter eksklusif...kekeke

Whoda said...

hahaha..yg xleh bla nye 1rumah ngan mat rempit..hadoyai..mmg da macam 'perfect' kapel

Azli Razali said...

ish selekeh

h A n Y S said...

hahaha..
kelakar la entry nih!
anyway, sumpah gelik ble dok 1 umah ngan lelaki jgk!
yukss!!
;D

Miss Eyda said...

hahahhahaha! lucu arr..tp benda tue sll happens n smkin ramai plak perempuan jadian. hehe..siap kat u pun ada macam tue. hehe :P

paanthology. Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails