nuffnang

facebook!

nuffnang

PAANTHOLOGIST

16 July 2010

Owh. Cek RM100 Da Dapat!


Yess! dapat gak akhirnye. Ingat korang je dapat cek ratus2? aku pon dapat la. pasni nak buat ape ek ngan duit nih? Pegi rembat Bigmac 2ketul then makan sampai lebam..

Agak2 korang, sape bagi aku duit sebanyak nih? keje kejap je, dalam 15min camtu, dapat plak Rm100, sumpah masyuk giler.. Teka la cepat, teka.. teka..
sekadar hiasan, kui kui kui

Ye.. jawapan korang SALAH. bukan dari nuffnang atau dari mane2 advertisement company. Tapi dari USK.. taw ke korang ape tu USK? tak taw sila google. confem tak dapat.

USK tu ialah Unit Seni dan Kebudayaan kat UNITEN nih.. Actually ni la upah untuk aku wat demo or dalam bahasa sastera orang kata, PERSEMBAHAN untuk majlis kat Uniten sempena menang award 5S tu.. ala, yang seiri, seiton and sume2 tu. kalo orang dalam industry taw kot.. so dorang pon soh kitorang wat demo tu. tak taw plak dapat upah. Mula2 kitorang niat ikhlas je. haha.. Sekarang da jadi tak ikhlas, salah sape? hang pikiaq la sendiri..




Ni la video time kitorang practice aritu.. simple2 je. takde lawan2 pon.. depan menteri, takkan nak lompat2? tengok balik, macam power rangers pon ade gak.. kan?

speaker anda tidak rosak.. memang takde suara...


So lepas kalo ade event besa2, confem ktorang da tak malas2 lagi.. hehe..

10 Orang Gaduh Sebab Entry Ini:

Parkcheek Chun Li said...

per g...banje ar....big mac pun jd ar

Mr Noble said...

15minit = RM100
1jam = RM400
8jam = RM3200

pehh, mmg masyuk aa keje tu :p

I*K*T*I*R*A*F said...

waaaaaaa....

bolehla belanje macam ni. :P

si[jari] telunjuk said...

5S..yeap2..taw2...prinsip jepong tu kan???
tahniah..tahniah:)

Wan_hazel said...

nie mesti kene blanje wan nie..huhuhu...rezeki2...

M y M y said...

lagi semangat nak wat event kan..hukhuk..
cek tu..sapa tak mo??

akuzle said...

owh, tersangat manis rasanyer biler org bagik duit....yahoooo!!!!

paan sabri said...

bukan duit je.. cek pon ai terima.. agagagagagaga

Budak Botak said...

wau, best2...

NURUL ASHIKIN said...

best2...tahniah

paanthology. Powered by Blogger.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails